حرکات اصلاحی چرخش لگن

آشنایی با 5 تا از بهترین حرکات اصلاحی برای چرخش لگن

انجام این حرکات اصلاحی آسان برای چرخش لگن، برای همیشه شما را از شر این مشکل پنهان رها می‌کند. وجود این علائم یعنی شما چرخش لگن دارید. مشکلی که بسیار پنهان است اما علائمی دردناک و دردسرساز دارد. به کمک راهنمای حرکات اصلاحی برای چرخش لگن، این مشکل را درمان کنید و با رفع علائم ناشی از آن، از زندگی خود لذت ببرید. در این مقاله، توضیحات کامل حرکات اصلاحی برای چرخش لگن آورده شده است.

آشنایی با حرکات اصلاحی چرخش لگن و همۀ نکات مهم

زمانی که به مشکلات اندام‌های تحتانی ستون فقرات خود فکر می‌کنید، چرخش لگن، مشکلی است که کمتر به آن توجه می‌شود. حال اینکه چرخش لگن و تغییر زاویۀ لگن، مشکلی است که باعث وقوع علائم و اختلالات فراوانی در اندام‌های تحتانی و ستون فقرات می‌شود.

ناهنجاری‌ها یا اختلالاتی که باعث مشکل چرخش زاویۀ لگن می‌شود، در‌صورت عدم توجه به آن، می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند کمر‌درد پایین کمر و درد زانو و لگن شود. این دردها معمولاً به دلیل عدم تعادل عضلانی، آسیب‌های ورزشی یا فشارهای مکرر بر روی مفاصل لگن ایجاد می‌شوند.

درمان‌های موثری می‌تواند شدت علائم ناشی از مشکل چرخش لگن را کاهش دهد. به‌عنوان مثال، انجام حرکات اصلاحی در کنار آب درمانی برای لگن به‌عنوان یک روش مؤثر برای تسکین این درد‌ها شناخته شده است، زیرا با ایجاد محیطی بدون وزن، فشار را از روی مهره‌ها و مفاصل کاهش می‌دهد و به تقویت عضلات اطراف لگن و زانو کمک می‌کند. این روش به بیماران این امکان را می‌دهد که حرکات خود را به آرامی و بدون درد انجام دهند، که در نهایت به بهبود دامنه حرکتی و کاهش علائم درد کمک می‌کند.

اطلاعات مربوط به مشکل چرخش لگن بسیار وسیع و گسترده است، بنابراین؛ در این مقاله، همراه شما هستیم تا با حرکات اصلاحی برای چرخش لگن آشنا شویم و نحوۀ استفاده صحیح از این حرکت را فرا‌بگیریم.

تعریف دقیق مشکل چرخش لگن چیست؟

زمانی که احساس می‌کنید به مشکل چرخش لگن دچار شدید یا پزشک متخصص شما، مشکل فعلی بدنتان را به چرخش لگن نسبت داده است، باید بدانید که این یک مشکل کاملا جدی است. چرخش لگن در‌ابتدا مشکلی به‌ظاهر ساده دیده می‌شود، حال آنکه این یک مشکل پیچیده است.

ستون فقرات بدن بیش از 30 مهره دارد که این مهره‌ها روی هم قرار گرفته و از گردن تا لگن ادامه یافته‌اند. مفصل لگن از اتصال سه مفصل ساخته شده است. این مفاصل از دو بخش به نام‌های ایلیوم و مفصل بی‌نام در دو طرف و مفصل ساکروم در بخش میانی، قرار گرفته است. مفصل ساکروم، انتهای ستون فقرات را در خود جای داده است و به ستون مهره‌ها متصل است.

همانطور که می‌دانید، ستون فقرات با یک زاویۀ مناسب نسبت به گردن و لگن قرار گرفته است. در انتهای این ستون فقرات، مفاصل لگن نیز با یک زاویۀ خاص نسبت به ستون فقرات قرار گرفته‌اند که در صورت هرگونه تغییر و انحراف زاویه، می‌تواند مشکل چرخش لگن را ایجاد کند.

علت ایجاد چرخش لگن چیست؟

یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد مشکل چرخش لگن، تغییر وضعیت مفاصل لگن نسبت به حالت نرمال آن است. دلایل زیادی وجود دارد که می‌تواند باعث ایجاد مشکل چرخش لگن باشد. اولین دلیل ایجاد مشکل چرخش لگن، تولد نامناسب است. زمانی که هنگام تولد، فشار زیادی به مفصل لگن و ران وارد شود، می‌تواند موجب تغییر زاویه و چرخش لگن شود.

دومین دلیل ایجاد چرخش لگن، مشکلات مفصلی مادرزادی است. این مشکلات مفصلی ناشی از نارسایی‌های مختلف در دوران بارداری برای وضعیت جنین است. سومین دلیل ایجاد مشکل چرخش لگن، قرارگیری در وضعیت نامناسب به مدت طولانی است. به‌عنوان مثال، کارمندان، بیشتر از همه در معرض مشکل چرخش لگن قرار می‌گیرند. از این رو همیشه، با چاقی شکم ناشی از چرخش لگن روبه جلو همراه هستند. چرخش لگن هم می‌تواند به جلو باشد و هم به سمت عقب، که به آن چرخش قدامی و چرخش خلفی می‌گویند. اما چرخش لگن به سمت جلو بسیار شایع‌تر است و افراد مختلفی را درگیر می‌کند.

چرخش لگن

علائم ایجاد مشکل چرخش لگن چیست؟

اگر هم‌اکنون نمی‌دانید که به مشکل چرخش لگن دچار هستید یا نه، بررسی علائم زیر می‌تواند به شما کمک کند تا در مسیر تشخیص درست مشکل چرخش لگن قرار‌گیرید. این علائم و نشانه‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • درد در شانه‌ها و گردن
  • درد در بخش تحتانی کمر، به‌ویژه هنگام خم شدن
  • عدم توانایی حفظ تعادل در‌صورت ایستادن روی یک پا
  • عدم توانایی در ایستادن با فشار برابر روی هر دو پا
  • تمایل به نشستن روی یک طرف لگن
  • تمایل به ایستادن روی یک پا
  • احساس کشیدگی در مفصل ران و یا ساق پا
  • احساس نفخ مکرر و مشکلات گوارشی
  • عفونت‌‌های اندام‌های تحتانی به‌ویژه در مثانه و اندام رحم در بانوان

چه تفاوتی بین در‌د کمر و درد لگن وجود دارد؟

مشکلات مربوط به ستون فقرات و مشکل چرخش لگن، ممکن است با علائم مشابهی همراه باشد. اما توجه به برخی نکات می‌تواند به شما در تشخیص درست مشکل چرخش لگن کمک کند. اگر بیشتر درد شما در بخش تحتانی کمر باشد، به‌طوری که همزمان این درد با مشکل قوز شانه‌ها همراه باشد، احتمال چرخش لگن قوی‌تر است. اما اگر احساس فشار در ستون فقرات با درد همزمان در زانوها ایجاد شود، می‌تواند مربوط به مشکلات کمر باشد.

بهترین حرکات اصلاحی برای چرخش لگن چیست؟

وقتی به درمان مشکل چرخش لگن می‌پردازید، اولین راه درمان، استفاده از حرکات اصلاحی برای چرخش لگن، خواهد بود. از آن‌جایی که سبک زندگی غلط و قرار‌گیری بدن در وضعیت نامناسب به مدت طولانی، باعث بروز مشکل چرخش لگن می‌شود، بهترین راه درمانی، استفاده از حرکات اصلاحی برای چرخش لگن خواهد بود. در ادامۀ این بخش، همراه شما هستیم تا با انواع حرکات اصلاحی برای چرخش لگن آشنا شویم.

1- حرکت گربه گاو

یکی از اولین‌ حرکت‌های اصلاحی برای چرخش لگن که می‌تونید آن را به‌کار ببرید، حرکت گربه گاو است. در این حرکت روی دستان و زانوهای خود قرار بگیرید، شکم و کمر خود را به سمت پایین فشار دهید و سپس به‌طور معکوس این فشار را به سمت بالا منتقل کنید.

حرکت اصلاحی گربه گاو

2- حرکت پلانک

یکی دیگر از حرکات اصلاحی آسان برای چرخش لگن، حرکت پلانک است. به کمک این حرکت می‌توانید بسیاری از مشکلات مربوط به کمر، لگن و ستون فقرات را بهبود دهید. ساعد خود را روی زمین قرار‌دهید، روی انگشتان پای خود قرار گیرید و بدن خود را از زمین جدا کنید، این کار را در ست‌های ده ثانیه‌ای انجام دهید.

Corrective movements of hip rotation 4

3- چرخش لگن به سمت راست و چپ

برای انجام این حرکت اصلاحی چرخش لگن، روی پشت دراز بکشید، زانوهای خود را جمع کنید و به اندازۀ عرض شانه، آن‌ها را باز کنید. سپس پای راست را به داخل خم کنید و این کار را به‌صورت متناوب برای پای دیگر انجام دهید.

4- حرکت پل

یکی دیگر از موثرترین و آسان‌ترین حرکات اصلاحی برای چرخش لگن، حرکت پل است. برای انجام این حرکت روی زمین، به پشت خود دراز بکشید و زانوهای خود را خم کنید. دستان خود را صاف در کنار خود قرار دهید، به‌طوری کف دست شما روی زمین باشد. سپس به آرامی کمر، لگن و بخشی از شانه را از زمین بلند کنید، چند ثانیه صبر کنید و سپس دوباره این حرکت را انجام دهید.

حرکت پل

5- حرکت پوستۀ صدف

برای انجام این حرکت اصلاحی برای چرخش لگن، روی یک طرف بدن خود دراز بکشید، دست خود را زیر سر و گردن خود قرار دهید. زانوها را روی هم قرار داده و به سمت داخل بدن خود به حالت 90 درجه خم کنید. سپس به آرامی زانوها را از هم باز کنید. این حرکت را برای طرف دیگر بدن نیز انجام دهید.

حرکت پوسته صدف

 در این مقاله از مجلۀ ره‌فیت، همراه شما بودیم تا با انواع حرکات اصلاحی برای چرخش لگن آشنا شویم. فراموش نکنید که استفاده از این حرکات در کنار انجام آب درمانی می‌تواند به تسکین التهاب و بهبود گردش خون در ناحیه لگن و زانو کمک کند، که این امر به تسریع روند بهبودی و کاهش دردهای مزمن مرتبط با چرخش لگن و آسیب‌های ورزشی کمک خواهد کرد. حال که با انواع حرکات اصلاحی چرخش لگن آشنا شدید، به‌صورت روزانه این حرکات را انجام دهید و از نتایج آن برای بهبود چرخش لگن، لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می خوانیم

مقالات اخیر